Om oss

HÅLLBAR LIVSSTIL ÄR INGET NYTT FÖR OSS – VI HAR JOBBAT MED DET I ÖVER 30 ÅR!

(Du som tidigare har handlat hos Tryckvåg Textil har kommit rätt! Tryckvåg är numera en del av Naturligtvis.)

Redan 1987 kunde vi erbjuda den första miljöT-shirten på den svenska marknaden. 1994 fick vi utnämningen "Sveriges miljövänligaste textilföretag"

 

Allt vi erbjuder här i butiken, är noga utvalt och testat av oss. De flesta av våra tillverkare har vi haft många års samarbete med.

Du hittar här kläder av certifierad ekologisk bomull (certifierat från frö till färdigt plagg), av hampa, av bambu, av lin och av ull. Allt bearbetat och infärgat med högsta miljö- och hälsotänk. Och absolut lika viktigt – rättvist tillverkat. Ingen människa som jobbat med odlingen eller tillverkningen, har blivit medvetet utnyttjad.

En del av vårt sortiment tillverkas i Sverige, Norden och inom EU. Det som är tillverkat i övriga världen, är fair trade eller fair wear eller från små kooperativ med delaktigt ägande eller direktförsörjning.

 

Förutom kläder och heminredning, har vi även delikatesser, hudvård och massa andra annorlunda, unika saker. "Här kan man gå länge! Man bara hittar mer och mer", säger våra kunder som kommer in i Stationshusets butik.

Men vi förespråkar: handla inte mer än du måste och behöver!

För oss innebär en hållbar livsstil, ett förhållningssätt till dig själv och din omgivning som bygger på medvetenhet. Medvetenhet om hur allting hänger samman och påverkas av våra handlingar och val som vi hela tiden gör i vardagen. Lokalt såväl som globalt.

 

Mer info om oss och HELA vår verksamhet, får du på vår hemsida www.naturligtvishallekis.se

Jag som äger och i huvudsak driver företaget heter Ylva Lindström och mig kan du alltid nå på tel. 076-2010994.

Företagsuppgifter:

NATURLIGTVIS - Stationshuset Hällekis   Hönsätersvägen 18   533 74 Hällekis  Org.nr. 916453-5602

info@naturligtvishallekis.se   

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt