Vår fysiska butik i Stationshuset, Hällekis, Kinnekulle

Butiken är öppen året runt, men med varierande öppettider. Aktuella öppettider hittar du på vår hemsida www.naturligtvishallekis.se

Om du har möjlighet - kom då till vår butik i det gamla Stationshuset i Hällekis, vid Kinnekulles fot och Vänerns strand! Ett fantastiskt, magiskt område fullt med historia, underskön natur, fängslande kultur, entusiastiska småföretagare, konstnärer, hantverkare och vänliga människor! Dessutom - Kinnekulle är av UNESCO utsett som Biosfärområde! Kom hit så berättar vi mer! Vi är utbildade Biosfärambassadörer!

I vår butik hittar du ett stort utbud av ekologiska och rättvist tillverkade kläder av bomull, hampa, linne, ull och bambu, för hela familjen. Fantastiska kvalitéer och kläder med spännande strukturer och levande färger!

Vi har alltid mer produkter i butiken än de vi erbjuder i webbutiken. Så om du söker något speciellt, är det värt ett besök - eller kontakta oss så kanske vi har det i butiken eller kan ta hem det till dig!

Även specialdesignade och lokalt sydda plagg i linne! Varje plagg är unikt och med ett konstnärligt utförande, av vår designer Sylvia Block.

Utöver kläder finner du väskor i hampa, underbart vackra plädar, hängstolar och hängmattor i härliga färger, vårdande hud- och kroppsprodukter med äkta innehåll, läckra naturliga doftljus och handtillverkade rumsdofter i fantastiskt vackert utförande, linnehanddukar, annorlunda smycken, presentförpackningar, leksaker utan gifter, delikatessvaror, närproducerat, ljuvliga teer m m. m m.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt